Jelentkezz a „VEled?Igen!” szertartásvezető képzésre, ha:

 • fantáziadús történetmesélő, és igazi szépíró vagy
 • imádsz, és tudsz is kreatívan írni
 • lendületes, magával ragadó a stílusod írásban, és szóban is
 • szeretsz/szeretnél nagyobb tömeg előtt beszélni, előadni
 • szereted az embereket, és a velük való kommunikációt
 • a barátaid szerint idegesítő nyelvtannáci vagy
 • bírod a humort, és műveled is
 • odavagy a romantikus történetekért
 • fontos számodra, hogy a képzés után munkád is legyen

Mit ad Neked ez a szertartásvezető képzés?

 • Kezedbe adjuk az esküvők világához vezető ajtó kulcsát
 • Segítünk az első lépéseknél, átadjuk az összes tapasztalatot, amit mi az évek alatt szereztünk az esküvőkön/szertartásokon
 • Segítünk csiszolni, tökéletesíteni, vagy megtalálni a stílusod 
 • Gyakorlati segítséget adunk (szertartás főbb elemei, aláírókönyv elkészítése, nemzeti szalag beszerzése, mikrofonhasználat, stb.)
 • Személyre szabott képzést nyújtunk: mindenkivel egyénileg foglalkozunk, aki felvételt nyer a képzésre
 • Ami a legfontosabb: azok számára, akik sikeresen elvégzik a tanfolyamunkat, következő évben garantáltan minimum 10 esküvőt biztosítunk. Fizetős esküvőt, nem referenciát! 🙂

Semmiképp ne jelentkezz a képzésünkre, ha:

 • lámpalázas vagy, és nem szeretsz megszólalni emberek előtt
 • klasszikus szertartás szövegeket szeretnél írni/mondani. Mi kreatív szövegeket írunk, a hagyományos szertartásoktól kicsit eltérő stílusban, ezért a „gyűrű a végtelen szimbóluma” mondat nálunk nyomokban sem lelhető fel. 
 • nem megy úgy az írás. Sajnos kreatívan írni a mi meglátásunk szerint nehezen lehet megtanulni, és mi nem is tudjuk Neked megtanítani. Ha istenáldotta tehetség, és született szövegíró vagy, és még fejlődni is szeretnél, akkor örömmel látunk a csapatunkban. 
 • nem szereted az embereket. Mert ebben a szakmában rengeteg kedves emberrel kerülünk kapcsolatba. 

Hogyan tudsz jelentkezni a képzésre?

A képzésre egy űrlap kitöltésével jelentkezhetsz (amit minden zöld, „Jelentkezem a szertartásvezető képzésre” feliratos, hosszúkás gombra kattintva, és az oldal aljára görgetve is elérhetsz). Ezután kapsz tőlünk egy e-mailt, amiben egy „beugró feladatot” találsz. Nem meglepő módon szöveget is kell majd írnod. De ne rohanjunk ennyire előre. 🙂 Ha felkeltettük az érdelődésed, akkor kattints a jelentkezés gombra!

A képzés ára: 40.000 Ft

Ha átjutsz a fordulókon, és csatlakozol a Veled?Igen! csapatához, akkor ezt az összeget teljes egészében arra költjük (online marketing), hogy Neked minél több esküvőd legyen. 

Ahhoz, hogy el tudj indulni ebben a szakmában, nem árt, ha van „szertartásvezető felszerelésed”, ami egy díszkötésű, fűzött aláírókönyv, és egy nemzeti színű szalag, melyek nagyságrendileg 30.000 Ft.-ba kerülnek Neked még pluszba.

Illetve szükséged lesz még egy alkalomhoz illő „fellépő ruhára”, amiben megjelenhetsz az esküvőn, ami kb. 30-50.000 Ft összegből tud elkészülni.

Sok-e a  40.000 Ft?

Amikor mi belevágtunk az  „esküvő üzletbe”, akkor mínuszról indultunk, és egyből felvettünk 1,2 millió forintnyi személyi kölcsönt, hogy legyen pénz marketingre, üzletépítésre, ruhára, stb. Ezek után további 3 millió forintot költöttünk arra, hogy a Cilinderesek és a Veled?Igen! elérje azt a pozíciót a szakmában, ahol most tartunk. Azt gondoljuk, hogy nem is olyan rossz, hogy ehhez képest Te most 40.000 Ft -ból tudsz elindulni (plusz a ruha, de az lehet, hogy alapból van Neked). 

fizessek, és még beugró feladat is van?!

Igen. Az a helyzet, hogy nem mindenkivel szeretnénk együtt dolgozni. Csak akkor kell fizetned, ha látjuk Benned a tehetséget, és ha úgy gondoljuk, sikeres lehetsz kreatív szertartásvezetőként. Olyan embert keresünk, akivel erősíthetjük a csapatunkat, ha úgy tetszik, a „brand”-ünket építhetjük. Mi adjuk a tapasztalatunkat, és a párokat, Te adod a tehetséged: mindannyian nyerünk a dolgon, de ami a legfontosabb, hogy a párok is elégedettek, és boldogok lesznek, mert egyedi, személyre szabott, módfelett szórakoztató, a hagyományostól eltérő, üdítően újszerű, megható és kreatív, feledhetetlen szertartáson mondhatják ki majd a boldogító igent. Úgyhogy hajrá, drukkolunk, hogy épp Te legyél az, akivel tovább mehetünk a közös úton… 

Jelentkezési űrlap

Töltsd ki, ha te is „Veled?Igen!” szertartásvezető szeretnél lenni

Szertartásvezető képzésünk határozatlan ideig

SZÜNETEL!

Jelentkezés menete:

1. Kitöltöd a jelentkezési űrlapot – ez még semmilyen kötelezettséggel nem jár.

2. Kapsz egy e-mailt a jelentkezési feladattal.

3. A feladat elvégzésére/megvalósítására 3 napod van.

4. A visszaküldéstől számítva mi 3 munkanapon belül visszajelzünk, hogy felvételt nyertél-e vagy sem.

5. Ha felvételt nyertél, akkor leülünk egy személyes beszélgetésre. Ha ez után is csatlakozni szeretnél hozzánk, és el szeretnéd végezni a tanfolyamot, akkor elutalod számla ellenében a 40.000 Ft-ot és már indul is a képzés.

Kapcsolat

Ha még maradt Benned kérdőjel, hadd váltsuk pontra. Hívj, írj, segítünk.

viki@veledigen.hu