Nálunk van az igazid!

Esküvői ruhából…

Kétféle nő létezik: az egyik, aki már az oviban megálmodta, milyen ruhában szeretne majd férjhez menni (oké, lehet, hogy a „sellő-pillangó-királylány” fazon az évek alatt változott, de az elképzelés azóta megvan a lelkében…), és a másik (nyugalom, ők vannak többen!), aki felnőttként  sem tudja biztosan, milyen fazonú/stílusú/anyagú menyasszonyi ruhában lenne a legboldogabb nő a világon az esküvője napján. 

Mi, a Zhoja-nál azért  vagyunk, hogy segítsünk megtalálni számodra azt a ruhát, ami amellett, hogy fenségesen mutat rajtad, önmagad lehetsz benne, kényelmesen és felszabadultan, feszengés és „idegen-test” érzés nélkül.

Akár konkrét elképzelésekkel, tervekkel érkezel hozzánk, akár csak önmagadat és a vágyaidat hozod el nekünk, mi minden esetben segítünk kitalálni és megvalósítani milyen a TE igazi álomruhád. 

Tudjuk, milyen fontos számodra mindez, ezért szeretnénk Neked segíteni! Látogass el hozzánk, hogy megajándékozhassunk egy ingyenes 1,5 órás stílus-tanácsadással, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár számodra, viszont közelebb kerülsz az álmaid megvalósításához. 

  „Csillagaink” Zhoja ruhában

  Nánási-Ördög Nóra 
  Junior Prima díjas televíziós műsorvezető, szerkesztő

  Nóri és a Zhoja: szerelem volt első látásra, ami viszonzásra talált. A műsorvezető majd’ minden fontosabb eseményen Zhoja ruhát visel. 

  Tenki Réka
  Jászai Mari-díjas magyar színésznő

  Réka a 2018-as Shooting Day díjátadójára egy gyönyörű pezsgő-színű (ide le kéne írni, milyen a ruha) Zhoja ruhát választott. 

  Kulcsár Edina
  szépségkirálynő, modell, műsorvezető

  Edina a Magyarország Szépe választáson egy piros (ruha leírása) ruhában vezetett műsort.

  Zhoja: álomruhák testre és lélekre   

  Sokan kérdezik, mi a titkunk. A titkunk az, hogy nincs titkunk. Nőként mindig a szépet, a bájosat, a kedveset vesszük észre. Mi minden nőt szépnek látunk, úgy, ahogy van. Önmagáért.

  Nincs olyan, hogy hibátlan.

  A tökéletlenségeidtől vagy annyira tökéletes, egyedi és rendkívüli! Mi abban segítünk, hogy a vonzó, és általad kedvelt rész(let)eidet kiemelve, az összhatás harmonikus és gyönyörű legyen. Amit ki kell hangsúlyozni, azt előtérbe helyezzük, amit inkább eltitkolnál, azt segítünk észrevétlen elrejteni. Nem csak női mivoltunk, de évtizedes szakmai tapasztalatunk is segít a tökéletes ruha megálmodásában – és ha úgy alakul -, megteremtésében.

  A Te boldogságod a miénk is. Kérj időpontot, kíváncsiak vagyunk Rád.

    

   

  Mi történik a Stílustanácsadáson?

  Eljössz. Beengedünk. Kérdezünk. Mesélsz. Beszélgetünk. Nevetünk. „Csakcsajosan.” Kérdezel. Válaszolunk. Észre sem veszed. És létrejön az egymásra hangolódás, ami nélkülözhetetlen a RUHA megszületéséhez.

  Rengeteg minden más van még a 1,5 órában, ezért csak néhány érzés-üzenet: 

  • Nő vagy, szép vagy – ezt segítünk meglátni, és láttatni.
  • A kevesebb több – női praktikák, szakmai taktikák.
  • A gyönyörű Zhoja ruhád: kényelmes, komfortos, szabad légzést és mozgást enged Neked. 

  Zhoja érzés – rólunk mondták

  Kedves Zhojás lányok! Kicsit szomorú vagyok, hogy így most nincs alkalmam hetente járni hozzátok ruhapróbára, már maga az a kis rövid idő is felüdülés volt, imádtam minden percét! 🙂 A zhojával és a ruhával kapcsolatban?! 🙂 Nem tudok annyira magasztosan fogalmazni, mint amennyire megérdemelnétek.

  Valaki Menyaszony

  Szeretném megköszönni a csodálatos ruhákat, melyeket készítettetek nekem! Gyönyörű volt mindkettő! A menyasszonyi ruhában egyenesen királynőnek éreztem magam. Andreas szerint ez a legeslegszebb menyasszonyi ruha, amit életében látott. Az összes vendég kivétel nélkül dicsérte mindkettőt. Életem egyik legfontosabb napja tökéletes volt, amihez nagyban hozzájárultatok Ti is!

  Lövei Szilvi

  Nagyon hálás vagyok nektek a ruhámért, az igazi nagybetűs csoda ruháért, amitől mindenkinek leesett az álla a nagy napunkon. A kishúgom azt mondta, én vagyok a legszebb menyasszony a világon. Édesanyám végig sírta a szertartást, azt mondta soha nem látott ilyen szépnek. Apukám szemeibe is könny csordult, a szerelmem pedig szóhoz sem jutott, amikor meglátott.

  Járfás Eszter

  A stílustanácsadsás menete

  k

  Kérj időpontot!

  Ha érzed, hogy lenne miről beszélgetnünk, nincs más dolgod, mint megrendelni a Zhoja ingyenes stílus-tanácsadását, és időpontot kérni tőlünk.

   

   

  Felhívunk Téged

  Amint beérkezik hozzánk az általad kitöltött időpont-kérő adatlap, felhívunk telefonon, hogy személyesen tudjuk Veled egyeztetni egy időpontot.

  Találkozunk Veled

  Eljössz hozzánk a Zhoja show room-ba. A 1,5 óra alatt ruhákat próbálsz, anyagokat válogatsz, és a végén kiderül számodra, mi a Te irányod, és elindulsz. Akár velünk, akár nélkülünk.

  Mi vagyunk a zhoja-s lányok 🙂

  Betti

  “Báj, kifinomultság, jellemzően a klasszikus női eleganciát képviselem. A részletek legalább annyira fontosak, mint az összkép.”

  Csilla

  “Női energiák áramlása, egy csipet vagányság, szolidan szexi, az örök darabok nagyasszonya, de a legfontosabb, hogy a saját stílusomban legyek nőies.”

  Era

  “Báj, kifinomultság, jellemzően a klasszikus női eleganciát képviselem. A részletek legalább annyira fontosak, mint az összkép.”

  Kérj időpontot az ingyenes stílustanácsadásra!

  11 + 14 =

  Hogyan tudsz időpontot kérni?

  1. Írd be az adataid.
  2. Nyomd meg a küldés gombot.
  3. Felhívunk és egyeztetünk Veled egy időpontot.
  4. Gyere el a megbeszélt időpontban a Zhoja show room-ba (Bp., Csengery utca 5.)
  5. Élvezd a 1,5 órát, ami csak Rólad szól, és együtt megálmodjuk, milyen lesz az esküvői csoda-ruhád.